×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Лауреати спортивного року: нам є ким пишатися

  Організатори церемонії нагородження лауреатів спортивного року не помилилися із приміщенням для проведення урочистостей. У залі обласної філармонії імені С.Ріхтера панувала піднесена атмосфера.

  Із перемогами та здобутками спортсменів, тренерів, активістів фізкультурно-спортивного руху привітали голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, голова обласного відділення НОК України Олександр Оніщук.Протягом цього року на Житомирщині проведено 175 чемпіонатів області, 16 чемпіонатів України, - розповідає zhytomyrschyna.zt.ua.

  Наші спортсмени взяли участь у 285 чемпіонатах України з олімпійських та неолімпійських видів спорту. За результатами виступів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях переможцями й призерами стали понад 800 спортсменів з області. Призерами чемпіонатів світу та Європи з армспорту, гирьового спорту, легкої атлетики, змішаних єдиноборств ММА, підводного спорту, кунг-фу, триатлону, боксу, карате, хокею на траві, веслуванню на човнах «Дракон» стали загалом понад 120 спортсменів.

  Виступаючи перед спортивною елітою області, Володимир Ширма пообіцяв, що фінансування спортивної галузі у 2019 році буде збільшуватися. Нині завершуються реконструкція або будівництво ряду спортивних об’єктів області, зокрема, стадіонів у Житомирі, спортивного комплексу в Радомишлі, басейну в Ємільчиному. Наступного року в обласному ліцеї-інтернаті для обдарованої молоді заплановано збудувати футбольне поле та новий спортивний зал.
Ярослав Лагута передав учасникам свята щирі вітання від голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та запевнив спортивну громадськість у тому, що обласна влада з кожним роком спрямовуватиме все більше коштів на розвиток спорту.

  Відзнаки «Лауреати спортивного 2018 року» вручені 52 спортсменам і тренерам. Двоє спортсменів, котрі виконали нормативи майстра спорту України міжнародного класу, отримали відповідні посвідчення.

Володимир Соболь для zhytomyrschyna.zt.ua.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework