У Житомирі планують розвивати жіночий футбол

  25 лютого у СДЮСШОР "Полісся” розпочалися тренування дівчат 2008 р.н. Програма занять включає не лише футбол, а й аеробіку, фітнес та акробатику.

  Тренер групи Віктор Твардовський поділився планами та завданнями школи щодо розвитку жіночого футболу: "Зараз ми набираємо дівчат 2008 року народження, але навіть якщо дитина 2009 р.н. і хоче займатися, ми надаємо їй таку можливість. Завдання перед нами вже стоїть: за два роки ми повинні брати участь в чемпіонаті України U-13. А це означає, що нам потрібно закатувати рукава і працювати, працювати, бо через два роки вже повинна бути висококласна дівоча команда, - розповідає womensfootball.com.ua.

  СДЮСШОР "Полісся” взяла на себе таку відповідальність, бо ми хочемо розвивати жіночий футбол і робити це професійно. У майбутньому школа планує проводити ще набори вихованок різного віку. Для дівчат, які займатимуться у нас, відбуватимуться заняття не лише з футболу, а й з фітнесу, аеробіки, акробатики. Ми обрали такий шлях, європейський, щоб дати дітям повноцінний розвиток, щоб дівчатам було цікаво і весело”.

  До занять з футболу вже долучилося 10 дівчат, однак школа планує набрати групу з 20 вихованок і запрошує всіх бажаючих. 25 лютого відбулося перше тренування, заняття проходять у ЗОШ №33 тричі на тиждень – у понеділок, середу та суботу. Окрім цього, буде додаткове заняття для спарингів.

СДЮШОР Полісся, відділення дівочого футболу, жіночий чемпіонат з футболу, Руслан Павлюк, Житомирська обласна федерація футболу, дівчата футбол, футбол

 Новини Житомира

  
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework