Владислав Мазур про 8 місце на чемпіонаті Європи: Наразі в Бердичеві немає де стрибати

  Сергій Никифоров виходив до фіналу ЧЄ із найкращим результатом у кваліфікації, де показав результат 8,03 м.

 

  Врешті, саме стільки для бронзи у фіналі вистачило іспанцю Еусебіо Касересу. Никифорову ж повторити бронзовий успіх двох попередніх європейських першостей (у Белграді-2017 в приміщенні та влітку в Берліні-2018), на жаль, не вдалося. Зі стрибком на 7,89 м він п’ятий. Владислав Мазур зумів трохи покращити у фіналі результат кваліфікації, але стрибка на 7,75 м вистачило на 8 місце, передає gathletics.com.ua.

  Звісно, ці стрибки суттєво відрізняються від найкращих результатів Сергія та Владислава, але на те є певні причини. Про це ми і поговорили зі спортсменами і зробили головний висновок: попереду гарячий літній сезон!

 Сергій: “Насправді, справжні результати не дали реалізувати дрібні заступи по 2 см. А загалом стрибки були відмінні! Також трохи відобразилося те, що підготовка у мене видалася не цілісною через проблеми зі спиною, були деякі проблеми із попереком, тож довелося тимчасово відмовитися від тренувань.

  В цілому, вважаю що все добре. Якщо говорити про досвід від цього старту, то головним висновком для мене є те, що мені потрібно якомога більше змагатися. І сподіваюся, що все у мене складеться на літній сезон!”

  Владислав: “Вийшло, звичайно, не так, як планував. Відчував себе відмінно, але трохи відвик від змагальних емоцій. Дуже напружений видався сезон і було мало змагань. Без проблем не обійшлося, адже наразі немає де стрибати, сектора в місті немає (Бердичів – прим ред.).

  Буду готуватися до літнього сезону, там багато стартів важливих буде: ЧС в Досі, можливо ще Командний чемпіонат Європи і Всесвітня Універсіада.  Влітку, сподіваюся, буде краще!”

Яроцька Ольга, gathletics.com.ua

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework