×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський МФК «Форца» привіз із Луцька «Новорічний кубок»

Луцький національний технічний університет спільно з Асоціацією дворового футболу Волині започаткували новий турнір, який відразу зібрав 16 команд, серед них і житомирські спортсмени.

Про це інформує ВолиньSport.

Спочатку, в перший ігровий день, претенденти визначали тих, хто проходив до чвертьфіналів. У суботу на майданчику спорткомплексу було все: неймовірний вир емоцій, напружена боротьба, яка інколи межувала на грані, «заруби», яким позаздрили б і Екстраліга, екзотичні танці живота після взяття воріт від хвацького козарлюги 100+, хороший рівень вуличних команд та взірцеві комбінації.

Ще одним винуватцем номінації «герої турніру» став МФК «Форца» з Житомира. Як розповів капітан команди Григорій Іванов, хлопці захотіли вперше зіграти за межами свого рідного міста і обрали «Новорічний Кубок ЛНТУ-АДФВ» в Луцьку. Справедливості ради зазначимо, що з усіх претендентів, гості з Житомира показали найбільш академічний та навіть витончений міні-футбол.

У півфіналі ж силами мірялися «Форца» та «Креатив» і «Духче» з «Ветеранами». Якщо в першій парі прогнозовано пройшли гості, то парі другій були й вилучення, і сутички, і пенальті. Проте на дещицю сильнішими виявилися моторні парубки з Рожищенського району.

Гра за ІІІ місце довела, що «Ветеран-ЛНТУ» не тільки надзвичайно швидкий, технічний, а й витривалий. Саме в кінцівці „зелено-чорні” таки здолали молодих «креативщиків» – 4:2. У фіналі також житомиряни духчан переграли 4:1. Можливо, зовсім іншою була би гра, якби у фіналі зіграв голкіпер „Духче” Петро Петров, який не тільки вправно парирував, а й став одним із кращих бомбардирів – зігравши всього три матчі, волинський „челаверт” наколотив 7 голів!!! І всі, як ви розумієте, потужними пострілами здалеку.

Отож, золоті медалі та «Новорічний Кубок ЛНТУ-АДФВ» поїхали у Житомир, срібні медалі помандрували в село Духче, а бронзові нагороди залишились у стінах ЛНТУ, завдяки старанням команди «Ветеран-ЛНТУ».

В індивідуальних номінаціях призи отримали Олексій Чистяков (кращий гравець), Роман Федоренко (кращий воротар) та Іван Козел (кращий бомбардир). Що символічно – найкращий голеадор турніру представляв «ветеранів».

n 2312142156

n 2312142156

n 2312142156

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework