Звягельчанка здобула бронзу на Чемпіонаті Європи з карате!

  Спортсменка з Новограда-Волинського Галина Котвицька завоювала бронзову медаль на Чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате, що проходив у Празі.

  На Чемпіонат Європи серед кадетів, юніорів та молоді у складі збірної України вирушили три спортсменки з Житомирщини.

  «Наші результати: Вероніка Чорноока — 2 місце (кадети), звягельчанка Галина Котвицька — 3 місце (молодь).

  Галина в березні минулого року здобула друге місце на Чемпіонаті України серед жінок і потрапила до жіночої збірної України. Але я, як тренер, вирішив, що через брак досвіду їй ще рано їхати на дорослий чемпіонат. Ми вирішили готуватися до молодіжного.

  У серпні провели навчально-тренувальні збори у Карпатах, Галина вийшла на пік спортивної форми і завоювала перше місце на Чемпіонаті України серед молоді. Вона потрапила до молодіжної збірної України, але першість Європи знову довелося пропустити, тепер уже — через травму.

  У травні цього року Галина Котвицька пройшла відбір, хоча й довелося виходити на поєдинки Чемпіонату України з переломом пальця на нозі. Гідно провела навчально-тренувальні збори — і нарешті досягла мети, здобувши медаль Чемпіонату Європи», — розповів «Звягелю» тренер і голова федерації кіокушинкай карате Олександр Гордієнко.

  «Фінансування зборів, проїзду, проживання, харчування й забезпечення спортивної екіпіровки збірної проводилося за рахунок коштів федерації кіокушинкай карате Житомирської області та з благодійного фонду обласної й міської федерацій», — додав тренер.

Олег Брюханов, zvyagel.com.ua

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework