×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині відбувся обласний турнір «Різдвяні свята» з волейболу серед юнаків

5 січня в смт. Городниця Новоград-Волинського району відбувся Житомирський обласний турнір «Різдвяні свята» з волейболу серед юнаків 1999 р. н. Наймолодшими учасниками змагань (2000 р. н.) стали вихованці ДЮСШ № 1 м. Житомира, які і представляли наше місто.

Як повідомляє «Спортивний Житомир», загалом у змаганнях брали участь п’ять команд – з Баранівки, Житомира, Коростенського району, Новоград-Волинського району і Ємільчине.

Переможцем турніру стала команда Новоград-Волинського району. Другою – команда Коростенського району і до трійки призерів ввійшли житомиряни.

Серед 60 учасників змагань звання «Кращий гравець» отримав волейболіст ДЮСШ № 1 м. Житомира Роман Гриньок.

«Діти дуже задоволені. Грали чотири гри, – розповідає тренер ДЮСШ № 1 м. Житомира Вадим Кравченко. – Ми обіграли команди Ємільчине і Баранівки, програли командам Новоград-Волинського і Коростенського районів. Не дивлячись на це, наш волейболіст  визнаний кращим гравцем. Зіграло свою роль те, що наша команда на рік молодша, але в будь-якому випадку кожна зустріч для нас – це здобуття ігрового досвіду».

За словами Вадима Кравченка, нині команда готується до другого туру Чемпіонату України з волейболу серед юнаків, тому основна ціль участі в турнірі «Різдвяні свята» полягала в тому, щоб пограти з сильними командами, щоб діти підготувались до чемпіонату.

n 1201152396

n 1201152396

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Понедельник, 12/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework