×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський напівважковаговик видовищно нокаутував американця.ВІДЕО

Напівважковаговик В'ячеслав Шабранський із Коростишева (12-0, 10 КО) здобув дуже переконливу перемогу над досвідченим американцем Гарреттом Уїлсоном (13-9-1, 7 КО)

, причому розібрався з Уїлсоном В'ячеслав значно легше, ніж боксери з перших рядків рейтингів більш важких вагових категорій - В'ячеслав Глазков, Табісо Мчуну і Олександр Алексєєв, що раніше перемагали Уїлсона.

Про це пише korrespondent.net.

Шабранський впевнено виграв перший раунд, а вже на останніх секундах другого відправив Уїлсона у важкий нокдаун комбінацією правий аперкот/лівий хук. Це був перший нокдаун в кар'єрі Гарретта Уїлсона - до бою з Шабранським він ніколи не бував на помості рингу.

У наступних раундах домінування Шабранського продовжилося, причому українець працював дуже різноманітно - пробивав і хуки, і апперкоти, і удари по корпусу, і багатоударні комбінації.

Наприкінці восьмого раунду В'ячеслав Шабранський знову відправив Гарретта Уїлсона в нокдаун - цього разу ударом правою. Але за кілька секунд, які залишалися до кінця раунду, добити Уїлсона українцеві не вдалося.

Втім, в наступному раунді побиття Уїлсона продовжилося, і В'ячеслав зміг ще кілька разів потрясти американця. На десятий раунд Уїлсона не випустили лікарі, за рекомендацією яких рефері Джей Неди зупинив бій, зафіксувавши перемогу В'ячеслава Шабранського технічним нокаутом.

n 1901152509

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Понедельник, 19/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework