Машковський підніме проблеми учасників АТО на державному рівні

У суботу, 15 серпня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський взяв участь у Всеукраїнській конференції учасників АТО, що пройшла в м. Бердичеві.

Керівник області звернувся до бійців зі словами вдячності: «Щиро дякую вам за вірність військовій присязі та службу Вітчизні. У найскладніший для країни час ви не залишилися осторонь, а пішли захищати державу. Тепер держава, влада перед вами у боргу. І ми готові виконати всі зобов’язання та державні гарантії перед кожним учасником АТО».
Про це повідомляє прес-служба ОДА.
Сергій Машковський розповів присутнім про програми допомоги та реабілітації учасників АТО, що діють на Житомирщині, і закликав бійців скористатися ними.
Військові та матері загиблих воїнів розповіли про проблеми, з якими вони стикаються. Зокрема, це і затримка з отриманням нагородних відзнак, надання пільг сім’ям загиблих. Голова ОДА сказав, що підніме ці питання на державному рівні.
Головний лікар обласного госпіталю Павло Журбенко відзначив, що Житомирщина - це не тільки область, яка скерувала в Збройні сили України для участі в АТО найбільшу кількість воїнів, а й область, де діє найкраща програма реабілітації для учасників АТО: «Модель реабілітації учасників АТО, що працює на Житомирщині, та система медичної допомоги бійцям АТО – одна із найкращих у державі. Хлопці можуть пройти лікування, зубопротезування в закладах медицини, разом з родиною оздоровитись в санаторії «Дениші». І все це безкоштовно».
Після конференції Сергій Машковський з представниками місцевої влади поклали квіти до пам'ятника Героям Другої світової війни та воїнам АТО.

 

Прочитано 659 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework