У Житомирі створено нове ОСББ

12 серпня у місті Житомирі було зареєстровано нове ОСББ «Шевченка 12Б». Про це інформує управління муніципального розвитку Житомирської міської ради.

До управління муніципального розвитку звернулася ініціативна група співвласників багатоквартирного будинку за адресою: вул. Шевченка, 12 б. Мешканцям була надана консультація та пакет документів, необхідний для створення ОСББ. Також спеціалістами управління було проведено інформаційно-роз’яснювальні збори та взято участь в установчих зборах по створенню ОСББ.

Голова правління ОСББ «Шевченка 12Б» Тетяна Огієнко каже: «Ніхто не може розпоряджатися своїм майном краще, ніж його власник. І саме власнику, а у випадку ОСББ – співвласнику, закон надає право вибору найкращого способу управління своїм спільним майном”.

Мешканці міста Житомира все активніше звертаються до управління муніципального розвитку Житомирської міської ради з метою отримання допомоги та консультацій з питання створення та функціонування ОСББ у житлових багатоквартирних будинках.

Зараз у місті Житомирі створено 66 ОСББ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 598 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework