×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбувся Відкритий чемпіонат ММА. ФОТО+ВІДЕО

У Дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» 7 березня вперше в Житомирі відбувся Офіційний відкритий чемпіонат зі змішаних видів єдиноборства (ММА).

Даний вид спорту офіційно був зареєстрований в Україні лише у 2013 році. До цього його визнано як комерційний вид спорту: чемпіонати проводилися у закритих спортивних клубах, а спортсмени брали участь у боях за гроші. Даний турнір відбувався без грошового призового фонду.

«Я та мої друзі беремо на себе ініціативу фінансування даного виду спорту», – обіцяє президент осередку федерації ММА в Житомирській області Руслан Домарецький.

В змаганні брали участь спортсмени із різних областей України. Учасники представляли Житомирську, Вінницьку та Хмельницьку області. Загалом у турнірі брали участь понад 50 учасників, віком від 15 та старше 18 років.

По результатам турніру буде сформовано команду для Всеукраїнських змагань з змішаних видів єдиноборства, який відбудеться 20-22 березня у Києві.

Перший чемпіонат з ММА відкривала Світлана Гресь, керівник департаменту сім’ї, молоді та спорту.

В планах у керівників осередку проводити й надалі подібні турніри та комерційні змагання, де спортсмени матимуть змогу заробити.

Відкритий чемпіонат ММА проводився при підтримці ФСТ «Динамо», ЖОГО «Клуб рукопашного бою «Андеграунд», ГС «Час змін» та Чако-Паб. Також до допомоги у проведенні змагань долучився Департамент сім’ї, молоді та спорту при облдержадміністрації.

Більше фото дивіться в галереї.

Лілія Мельник

Фото та відео – Вікторія Васильченко

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

MMA Житмир

Последнее изменение Вторник, 10/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework