×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Малині пройшов шаховий турнір. ФОТО

14-15 березня у Малинському центрі дитячої та юнацької творчості проходив Х шаховий фестиваль «Малинська весна – 2015» пам’яті Павла Баранівського у рамках ІІІ етапу Дитячого Кубку Житомирської області з шахів 2015 року.

Як повідомляють у Малинській міській раді, «Малинська весна» приурочена пам’яті Павла Баранівського, адже саме Павло Романович 10 років тому започаткував проведення великого шахового фестивалю у місті. Він був відомим Малинським шахістом, кандидатом у майстри спорту. Жодний міський захід не проходив без його участі. Активіст, ентузіаст, наполегливий, розумний – таким малинчани пам’ятають Павла Романовича Баранівського. Сьогодні його справу продовжують діти, онуки та учні. Пам’ять Павла Романовича учасники змагань вшанували хвилиною мовчання. Гостей шахового фестивалю привітали заступник міського голови М.Б.Противень, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту В.В.Раченко та директор ЦДЮТ А.М.Буділовська.

Свої команди представили міста Житомир, Коростень, Бердичів, Малин та Попільнянський район. Приємною несподіванкою стала участь братів Володимира та Василя Медведиків із Львівської області міста Броди. До речі, молодший Василь у 2013 році брав участь у Чемпіонаті Світу у Бразилії серед дітей до 10 років, де зайняв шосте місце. Загалом до Малина з’їхалося близько 60 шахістів.

n 1603153459

n 1603153459

n 1603153459

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework