×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЖДВ "Полісянка" виграв чемпіонат Житомирської області з волейболу

Житомирський дитячий волейбольний клуб "Полісянка" виграв чемпіонат Житомирської області з волейболу серед дівчат 2000р.н і молодші.

У фінальному поєдинку житомирянки здолали 2:0 команду з Коростеня.

Бронзовими призерками стали волейболістки з Лугин. Ці змагання стали першими, які проводилися у форматі відкритого чемпіонату для всіх команд. раніше змагатися могли лише команди ДЮСШ області, - про це пише «Спортивний Житомир».

Житомирянки успішно відіграли груповий етап, вийшовши у фінальну частину змагань з першого місця. У півфіналі Полісянка обіграла дівчат з Баранівки. У вирішальному двобої, який відбувся у суботу, 14 березня, в ЗОШ№6 Полісянка зустрілася з командою Коростенської ДЮСШ. Житомирянки з перших секунд перехопили ініціативу, виграючи походу 14:4. Коростенкам вдалося скоротити різницю, але переломити хід партії так і не вийшло. Вони спробували взяти реванш у другій і спочатку їм це вдавалося. Але житомирянки до середини партії зуміли змінити рахунок на свою користь. Загалом на майданчику велася рівна боротьба, але Полісянка була трохи сильнішою. 

n 1703153487

n 1703153487

n 1703153487

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework