×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Борис Шевчик очолив «Спартак»

3 квітня відбулася V обласна звітно-виборна конференція фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Про роботу товариства впродовж останніх п’яти років звітував його керівник Михайло Самборський.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута зазначив, що товариство «Спартак» у спортивному житті області і країни в цілому займає почесне місце і сприяє високим досягненням наших спортсменів. Неможливо переоцінити роботу товариства у розвитку масової фізичної культури і спорту. В складних умовах сьогодення, коли постала необхідність оптимізації структури, важливо зберегти головне – спортсмена і його тренера.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в області, високий професіоналізм та з нагоди 75-річчя від дня народження голові обласної ради ФСТ «Спартак» Михайлу Самборському вручили почесну грамоту облдержадміністрації.

Михайло Самборський - майстер спорту з легкої атлетики, заслужений працівник фізичної культури і спорту України. Під його керівництвом Житомирська обласна організація першою в Україні відродила спортивне товариство "Спартак".

Враховуючи те, що конференція передбачає вибори голови Житомирської організації товариства, Ярослав Лагута зауважив, що будь-яка посада в нинішніх умовах – це не нагорода, а в першу чергу відповідальність і велика робота.

Делегати V обласної звітно-виборної конференції фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» головою обласного відділення одноголосно обрали Бориса Шевчика, який займав посаду заступника голови.

n 0304153763

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework