Житомирський бронетанковий завод модернізував бойову машину піхоти БМП-1УМД. ФОТО

Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» модернізував бойову машину піхоти БМП-1УМД, з покращенням тактико-технічних характеристик за рахунок ремоторизації двигуна УТД-20 на DEUTZT.

Як повідомляють на сайті підприємства, двигун оснастили сучасним бойовим модулем «Стилет», впровадженням комплексу заходів з підвищення вогневої мощі, вдосконалення системи керування вогнем, поліпшення ергономічних та функціональних характеристик машини, зокрема, реалізацією комплексу засобів маскування у видимому та інфрачервоному діапазоні, засобів навігації, посилення захисту та поліпшенням функціоналу спостережних пристроїв. Нова машина отримала назву «Мисливець». Вперше БМП-1УМД «Мисливець» було презентовано в жовтні на міжнародній виставці «Зброя та безпека».

8 грудня, на військовому полігоні у Київській області «Мисливець» було представлено керівникам Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Фахівці ДП «ЖБТЗ», незважаючи на вкрай складні погодні умови, провели презентацію можливостей машини зі стрільбою. Присутні мали можливість ознайомлення з дистанційним керуванням «Мисливця», оснащеним передовою системою управління вогнем.

 

Прочитано 532 раз

Последнее изменение Понедельник, 12/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework