Родина загиблого десантника Сергія Шулікова отримала страховий медичний поліс на 100 тисяч гривень

Документ вручила під час зустрічі із рідними героя в приміщенні обласного Управління СБУ народний депутат України, почесний президент Благодійного фонду "Європейський міст", народна артистка України Оксана Білозір.

31-річний командир розвідувальної роти 95-ї бригади капітан Сергій Шуліков загинув 28 липня 2014 року від кулі снайпера при виконанні бойового завдання в районі міста Шахтарськ Донецької області. Оксана Білозір наголосила, що страховий поліс, який отримала родина Сергія Шулікова, забезпечує медичне безкоштовне обстеження та лікування у спеціальних клініках України. Соціальна програма "Сім’я солдата" благодійного фонду "Європейський міст" спрямована на підтримку родин військовослужбовців, що несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції.

"Ми по всій Україні вже цілий рік відпрацьовуємо цю програму. Вона здавалося б може не така помітна, не така вагома, але мета її показати тим людям, які поруч з нами живуть, що вони не одні, що вони не покинуті, що ми будемо про них пам’ятати, і що ми будемо їм допомагати разом жити нашим сьогоднішнім днем", - наголосила Оксана Білозір.

 

 

Джерело: 103fm.com.ua

Прочитано 427 раз

Последнее изменение Вторник, 13/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework