На Житомирщині припинили незаконну оренду приміщення дитсадка

Позов Новоград-Волинської місцевої прокуратури в інтересах держави про визнання недійсним договору оренди нерухомого майна дошкільного навчального закладу загальною площею майже 70 кв.м. господарським судом області задоволено та зобов’язано підприємця звільнити орендоване приміщення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Йдеться про те, що Баранівською міською радою у липні 2016 року укладено із місцевим підприємцем неправомірний договір оренди частини приміщення дитячого садочка «Сонечко» загальною площею 76,9 кв.м. балансовою вартістю понад 107 тис грн.

Приміщення орендовано суто для господарської діяльності – функціонування стоматологічного кабінету. Однак, умовами договору не передбачено можливість використання його для медичного обслуговування вихованців дошкільного навчального закладу.

Таким чином порушено вимоги ч.5 ст.63 Закону України "Про освіту", відповідно до якої, об'єкти освіти і науки, що фінансуються з бюджету, а також підрозділи, технологічно пов'язані з навчально-виховним процесом, не підлягають приватизації, перепрофілюванню або використанню не за призначенням.

Прочитано 421 раз

Последнее изменение Вторник, 13/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework