У Житомирі вшанували пам'ять героїв-чорнобильців. ФОТО

Щороку, 14 грудня, громадськість вшановує пам'ять ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС — людей, які ціною свого життя і здоров'я у далекому 1986 році врятували світ від радіаційної біди.

Пам’ять про подвиг ліквідаторів та всіх постраждалих від атомного лиха в обласному центрі вшанували покладанням квітів до меморіалів за участі голови обласної ради Володимира Ширми та його першого заступника Сергія Крамаренка, голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та його заступника Ярослава Лагути, - передає прес-служба обласної ради.

Представники влади, громадськість, учнівська молодь поклали квіти до меморіальної дошки пам’яті першого Міністра Мінчорнобиля України Г.О. Готовчиця, до меморіального пам’ятника працівникам органів внутрішніх справ – жертвам Чорнобиля, до пам’ятного знака «Чорний біль» та до пам’ятника «Пожежним, які врятували світ».

Довідково. У ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи від Житомирщини брали участь більше 20 тисяч людей. На сьогодні на обліку в органах соціального захисту області перебуває майже 8 тисяч учасників ліквідації аварії.

 

Прочитано 505 раз

Последнее изменение Среда, 14/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework