×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З початку року на Житомирщині 196 спортсменів отримали травми

6 травня відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, на якому розглядалося питання медичного обслуговування спортсменів.

За словами заступника міського голови Олександра Бочковського, медичне обслуговування спортсменів міста та області проводить «Обласний медичний центр здоров’я та спортивної медицини» Житомирської обласної ради. Так впродовж минулого року медичними працівниками центру було надано медичну допомогу 746 спортсменам під час спортивних змагань.

Про це інформує пре-центр ДОЗ.

В обласному медичному центрі здоров’я та спортивної медицини працюють сім лікарів зі спортивної медицини, які займаються поглибленим обстеженням спортсменів. Заклад має на своєму балансі 52 одиниці багато вартісного  медичного обладнання для проведення адекватного диспансерного спостереження за особами, які займаються фізичною культурою та спортом.

«Минулого року у Житомирській області відбулося 216 спортивних заходів, загальна кількість учасників склала 20845 чоловік. За медичною допомогою звернулося 746 спортсменів, з них травмованими були – 600 чоловік. Якщо порівняти статистику з першим кварталом 2015 року то кількість травмованих вже складає 196 осіб. Щодо звернень, то їх було 228 цьогоріч», - сказав Олександр Бочковський.

Тільки за минулий рік до обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини звернулося та пройшли медичне обстеження 8041 чоловік, з них виявлено відхилення у стані здоров’я та потребують лікування - 658, пройшли лікування - 647 спортсменів.

У першому кварталі 2015 року тут пройшли диспансерне спостереження  3305 чоловік, відхилення у стані здоров’я виявлено у 702, закінчили лікування 173 особи.

спортивні травми

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework