×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Юна збірна України з боксу готується я до чемпіонату Європи у Бердичеві

Федерація боксу України обрала Бердичів центральним майданчиком для навчально–тренувального збору збірної команди України з боксу серед юніорів.

Згідно з правилами Міжнародної федерації до цієї вікової групи відносяться 15 – 16 річні спортсмени. Двотижневий навчально-тренувальний збір, який розпочався 1 травня 2015 року на базі спортивного клубу «Крос», є генеральною репетицією для боксерів, які після завершення занять прийматимуть участь у чемпіонаті Європи серед юніорів у Львові, - повідомляє  berdichivnews.com.ua.

 Всі без виключення тренування проводяться під керівництвом досвідчених тренерів згідно з планом навчально-тренувального збору двічі на день.

Головною метою під час тренувань є удосконалення техніки пересувань, виконання ударів та захисних дій, ударних комбінацій, різноманітних варіантів атак та контратак. Участь у навчально-тренувальному зборі приймають спортсмени та тренери з Харкова, Києва, Львова, Донецька, Луганська, Бердичева, Вінниці, Херсона, Миколаєва та Одеси.

Головний тренер збірної команди Олег Маловонюк приємно вражений гостинністю бердичівлян та задоволений навчально–матеріальною базою, яка у свою чергу сприяє якісному навчально-тренувальному процесу боксерів. 

Юна збірна України з боксу

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework