×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Олімпійському домі вшанували чемпіонів та призерів перших Європейських ігор

Нагадаємо, що на престижному спортивному форумі континенту наша команда виборола 46 медалей.

n 0207155023Серед них: 8 золотих, 14 срібних та 24 бронзових. Таким чином, посіла за кількістю здобутих нагород 6 місце, а за золотими нагородами – 8 місце серед 50 країн-учасниць, повідомляє НОК.

Крім того, в активі українців 29-ть 4-х та 5-х місць, що свідчить про великий потенціал наших спортсменів.

Серед українських спортсменів і шестеро наших земляків.

«Звичайно, цей успішний виступ є гарним фундаментом та етапом підготовки до Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро. Хочу висловити слова глибокої вдячності передусім спортсменам і тренерам – за вашу майстерність, за ваш переможний дух, за патріотизм та ті неповторні миттєвості радості й гордості, які ви подарували усій Україні. Вся країна пишається вами і дякує за ваші перемоги», - відзначив на зустрічі Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни також подякував керівництву держави, лікарям та масажистам, штабу української команди в Баку, членам Виконкому, президентам національних федерацій, Міністерству молоді та спорту України, Спортивному комітету та Національному комітету спорту інвалідів України, регіональним відділенням НОК, фізкультурно-спортивним товариствам, спонсорам і партнерам, журналістам, усім уболівальникам за те, що всі діяли як злагоджена команда, об'єднавши зусилля та підтримували один одного.

Нагородами НОК були відзначені керівники національних федерацій, фізкультурно-спортивних товариств, спортсмени яких здобули для України престижні нагороди на історичному форумі в Баку.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework