×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У День народження Житомира відбудеться спортивний фестиваль

В суботу, 12 липня, Житомир відзначатиме свій 1131-ий День народження.

l 10091551Цього року подарунком місту буде сильна спортивна складова свята, адже паралельно з Днем міста вся Україна святкуватиме ще й День фізичної культури і спорту. 

З 10.00 год. до 19.00 год. на майдані ім. С.П.Корольова відбудеться Спортивний Фестиваль за участі спортсменів різного віку. У рамках фестивалю — показові виступи спортивних шкіл та організацій, презентації та майстер-класи, сеанс  з одночасної гри в шахи, виступи гирьовиків-жонглерів та важкоатлетів, матчева зустріч з боксу, турнір зі змішаних видів єдиноборств ММА «Битва за Житомир» та дитячий спортивний майданчик.

«Такі заходи допомагають багатьом визначитися із життєвою позицією та відкрити для себе спорт. А молодим людям, які займаються спортом, – дають можливість ще раз показати свої досягнення», - зазначає Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Також свій вклад у святкування цього дня планують зробити і житомирські гирьовики. Вони не лише жонглюватимуть гирями та гнутимуть цвяхи голими руками, а й роздаватимуть найсильнішим житомирянам гроші та розіграють бочку квасу. Кульмінацією всього дійства має стати встановлення рекорду по наймасовішому ривку гирь, присвяченого Дню народження Житомира - всі бажаючі житомиряни і гості мають одночасно витиснути 1131 кілограм. Встановлення рекорду заплановано на 16.00. 

Последнее изменение Пятница, 11/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework