×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У пам'ять про загиблого учасника АТО на Житомирщині влаштували футбольний турнір

В селі Будище Новоград-Волинського району відбувся футбольний турнір «Герої не вмирають».

n 2209155888 3Турнір присвятили пам'яті загиблого учасника АТО Сахнюка Богдана Петровича.

Як повідомляють в Новоград-Волинській РДА, щоб вшанувати пам'ять про Богдана, на стадіоні села Будище зібралося чимало жителів Будища та сусідніх сіл, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови районної ради Дмитро Рудницький, керівник ТОВ «Птахівник» Валентина Гальчук, засновник благодійного фонду «Родина Розенблат» Олена Розенблат та засновник благодійного фонду «Громадський розвиток» Артур Загривий.

Володимир Михнюк висловив свої співчуття родині Богдана, зазначив, що велике горе, коли такі люди йдуть від нас – адже Богдан Сахнюк був справжнім патріотом, хорошою людиною, любив спорт, був прикладом для наслідування. Життя поклав за найдорожче – за рідну землю, за мирну та процвітаючу Україну.

Слова скорботи та подяку організаторам цих турнірів висловлювали також Дмитро Рудницький, Валентина Гальчук, Олена Розенблат та Артур Загривий, Жолобненський сільський голова Петро Білім.

Мамі героя, що не повернувся з війни були передані картина на полотні із зображенням Богдана, грошова допомога та вимпел турніру.

В турнірі брали участь 4 команди з сіл Жолобне, Орепи, Горбаша та Ярунь.

В першому матчі команда Жолобного перемогла Орепівську команду з перевагою в один м'яч (1:0). У наступному матчі змагалися команди Горбаші та Яруня, де перемогу здобула Горбаша, рахунок 1:0. За бронзу змагалися команди Ореп та Яруня. З рахунком 1:3, Ярунь виборов бронзу.

У фінальному матчі за першість команда Жолобного перемогла команду Горбаші з рахунком 1:0.

n 2209155888

n 2209155888

n 2209155888

Довідково:

Сахнюк Богдан народився 17 червня 1977 р. в с. Жолобне.

Служив у 30-ій окремій механізованій бригаді на посаді водія польового вузла зв'язку. Мав звання старшого солдата.

Зник безвісти в ніч на 13 серпня 2014 р. під час боїв керуючи машиною "Ніва" командира 30-ї окремої механізованої бригади біля села Степанівка (Шахтарський район) Донецької області. Тіло загиблого знайдено пошуковцями Місії "Евакуація-200" ("Чорний тюльпан") на місці загибелі 7-го вересня 2014 р. Упізнаний за експертизою ДНК. 27 лютого 2015 року з військовим попрощались в його рідному селі. Разом з Богданом загинув солдат з села Велика Горбаша Євпак Юрій.

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework