Житомиру необхідний критий спортивний комплекс, Сергій Сухомлин

Танці у парі, повільний вальс і ча-ча-ча – у Житомирі стартував турнір з бальних танців «Кубок Сузір’я».

Діти, які з самого ранку готувались до участі у змаганнях, впевнено виходять на паркет та демонструють суддівській колегії свої вміння. За словами члена суддівської бригади Валентини Грибан це турнір є своєрідним початком танцювального сезону в Житомирі.

«Ось тільки-тільки діти починають тренуватися. У жовтні ми проводимо турнір як старт перед початком нашого навчально-тренувального сезону. Сьогодні проходять вже традиційні змагання - «Кубок Сузір'я». Ми почали ці змагання в минулому році, а взагалі ми проводимо турніри бального танцю вже 20 років. «Кубок Сузір'я» проходить вже вдруге, цього року це вже другий. Запрошені і беруть участь діти від чотирьох, це найменші в цьому відділенні учасники, до 16 років. І з різних міст нашої країни, і з різних клубів нашої області», - розповідає керівник танцювального клубу «Сузір’я» Валентина Грибан.

Заохочувати дітей та молодь до занять спортом надзвичайно важливо - переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

«Танцями в місті Житомирі займаються тисячі дітей. І у нас одна велика проблема - у нас немає залів, в яких можна провести змагання. Житомир давно дозрів до того, що нам необхідно будівництво саме критого спортивного комплексу, який ми зможемо трансформувати під різні види змагань: волейбол, баскетбол, футзал, це ось такі заходи, це єдиноборства. Всі ті заходи та змагання, які зможуть збирати тисячі житомирян. Тому що потрібно популяризувати ці види спорту, а без глядача це неможливо», - переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

Усі переможці цьогорічного турніру «Кубок Сузір’я» отримають нагороди та призи від спонсорів змагань.

 

 

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 05/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework