×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські плавці привезли нагороди з Чемпіонату Європи з плавання

З 1 по 6 жовтня 2015 року у Франції тривав Чемпіонат Європи з плавання серед ветеранів.

n 1310156206Це були комплексні змагання з 16 видів спорту. Житомирську область представляли три спортсмени, які є членами спортивного клубу «ЖИТОМИР АКВА МАЙСТЕР», і двоє з них вибороли призові місця.

Так, Костянтин Щеглов змагався на дистанціях – 50 м, 100 м, 200 м брасом у категорії 80 – 84 роки і виборов 1 золоту та 2 срібні медалі, а Ігор Кухарев на дистанції 3000 м Open Water і 400 м вільним стилем у категорії 45 – 49 років виборов 2 бронзові медалі.

Про це повідомляє «Спортивний Житомир» із посиланням на Житомирське обласне відділення Національного олімпійського комітету України.

«Європейські змагання – це високий рівень змагань. Якщо я не помиляюся, то це найвищі показники Житомира та області в історії плавання і серед молодих спортсменів, і серед ветеранів, – зазначив володар золота, заслужений тренер України Костянтин Щеглов. – На чемпіонаті Україну представляла команда у складі сорока спортсменів. Загалом боротьба за призові місця розгорнулася між трьома командами: Україною, Росією і Францією».

За словами Костянтина Щеглова, після того як він завершив тренерську кар’єру, вирішив брати участь у змаганнях серед ветеранів. У 2013 році встановив всі рекорди України, а також брав участь у змаганнях в Голландії, Угорщині та ін. країнах. Упродовж двох років спортсмен виборює міжнародні та всеукраїнські нагороди.

«В Ніцці я хотів позмагатися на дистанції 1500 метрів на відкритій воді, але ці змагання по часу співпали зі змаганнях в басейні. Тому я обрав басейн і не помилився, бо на відкритій воді результати могли бути гіршими, – розповів Костянтин Щеглов. – Тим не менше я змагався з достойним суперником, росіянином, який переміг на Чемпіонаті світу в Казані на дистанції 3000 метрів на відкритій воді. Він виборов золото, я – срібло».

Щодня Костянтин Щеглов плаває по 2 км за одне тренування. Спортсмен розповів, щоб гарно плавати, треба регулярні і систематичні тренування, увесь час шліфувати свою техніку і вдосконалюватися.

Нині житомирські ветерани-плавці готуються до Чемпіонату Європи, який відбудеться в Лондоні у травні 2016 року.

Участь житомирських спортсменів у цьогорічному Чемпіонаті Європи з плавання стала можливою за сприяння Житомирського обласного олімпійського комітету Національного олімпійського комітету.

Последнее изменение Вторник, 13/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework