×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Новоград-Волинські каратисти привезли 9 медалей з міжнародного турніру «Sanker Cup»

Команда карате з Новограда-Волинського вже традиційно щороку стає учасником міжнародного турніру «Sanker Cup», що проводиться у столиці Білорусі Мінську.

n 2110156330Про це повідомляє Новоград-Волинська газета «Звягель».

Цьогорічний, уже одинадцятий турнір на «Мінськ арені», відвідали загалом 400 учасників, котрі представляли 44 клуби з 7 країн — Естонії, Латвії, Литви, України, Росії, Білорусі та Болгарії. Високий спортивний та організаційний рівні, що свідчить про належне ставлення держави до розвитку спорту, стали візитівкою цих змагань.

У перший день визначали кращих серед юніорів, кадетів та дорослих. Одразу двоє звягельчан пробилися до фіналу. Кращий результат показала Аліна Карпишина, яка стала чемпіонкою. У першому колі вона здолала спортсменку з Естонії, у другому — з Білорусі. А у фінальній зустрічі з рахунком 3:0 перемогла росіянку.

Владислав Гаврилюк та Мар’ян Парадівський зупинилися за крок до тріумфу, посівши другі місця. А Олексій Тростенюк та Арсен Тарнавський у жорсткій конкуренції стали бронзовими призерами.

Апогеєм першого дня змагань був командний виступ, у якому новоградська команда у складі Олексія Тростенюка, Миколи Іванова та Антона Сергійчука вийшла до фіналу, але там мінімально поступилися команді з Москви.

Другого дня змагалися діти. Кращий результат серед молодшої вікової категорії продемонструвала Олександра Толченова (третє місце). А в командних поєдинках серед спортсменів 10-11 років Богдан Бондаренко і Кіріл Здунюк вирвали третє місце у Білорусі.

Також варто відзначити наймолодшого зі звягельської команди — 9-річного Владислава Трушковського та 12-річного Юрія Мосійчука, які у своїх категоріях здобули по дві стартові перемоги, але, поступившись у третьому колі, не змогли продовжити боротьбу за медалі.

У підсумку наші каратисти вибороли одне перше, три других та п’ять третіх місць.

Последнее изменение Среда, 21/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework