×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбудеться вечір «Спортивної слави»

Щорічний вечір спортивної слави Житомирського державного університету імені Івана Франка традиційно збере чимало відомих в Україні і світі спортсменів та тренерів.

n 1711156722Як повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Серед них – бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби Валерій Андрійцев, майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор (у Сеулі й Барселоні) Інна Євсєєва, майстер спорту міжнародного класу, фіналіст Олімпійських ігор у Мюнхені, викладач ЖДУ імені Івана Франка Рустам Ахмєтов, майстер спорту міжнародного класу, срібний призер чемпіонату світу Олексій Рачковський, тренери і вихованці відомої на весь спортивний світ «стрибучої» Школи Лонського (м.Бердичів) та багато інших відомих спортивних постатей Житомирщини. Усі вони завітають до актової зали університету, аби підвести риску досягнень ЖДУ імені Івана Франка в спортивній діяльності та вихованні.

Під час урочистостей буде вручено нагороди, відзнаки і подарунки кращим студентам-спортсменам, які здобувають спортивну славу університету не лише в Україні, та їх наставникам - викладачам-тренерам ЖДУ імені Івана Франка.

За тим зірки легкої атлетики з головної сцени ЖДУ імені Івана Франка ділилися з присутніми секретами успіху, цікавими та жартівливими історіями.

Нагадаємо, що Житомирщина сьогодні є одним із найбільш спортивних регіонів держави, в якому працює ціла плеяда молодих талановитих тренерів, вихованці яких показують вражаючі результати – чемпіони України, Європи і призери всесвітніх змагань. Однією з причин зростання спортивних показників області є продуктивна робота факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка.

Последнее изменение Вторник, 17/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework