×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі завершився турнір з футзалу «Молодіжна бутса»

Протягом трьох днів, 17-18 та 20 листопада 10 студентських команд навчальних закладів Житомира змагалися за перемогу у турнірі «Молодіжна бутса».

n 2411156835Матчі групового етапу команди відіграли протягом 17-18 листопада, а вирішальні двобої відбулися у п’ятницю, 20 листопада.

За підсумками матчів групового етапу до півфіналів змагань вийшли команди Житомирського державного технологічного університету, Житомирського державного університету ім.І.Франка, Житомирського національного агроекологічного університету та Житомирського агротехнічного коледжу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету із посиланням на сайт http://futsal.zt.ua.

Перший півфінальний матч подарував глядачам справжній трилер – нічия 4:4 в основний час і перемога ЖДТУ у серії післяматчевих пенальті. Не менш запекла боротьба точилася і у другому півфіналі, де команда ЖАТК завдяки голу Алєксєєва на останніх хвилинах матчу обіграла ЖНАЕУ з рахунком 3:2.

n 2411156835 1

А от фінальний матч, у якому зустрілися команди ЖДТУ та ЖАТК був не таким інтригуючим. На перерву команди йшли за переваги студентів ЖАТК у два голи, а фінальний свисток зафіксував перемогу команди  агротехнічного коледжу з рахунком 5:0.

Церемонію нагородження провели начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук та голова Федерації футзалу Житомира Віктор Таран. Переможець та фіналіст турніру були нагороджені Кубками, медалями та дипломами.

Последнее изменение Вторник, 24/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework