×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі молодь презентувала власні винаходи та розробки

Свої роботи студенти та школярі представили на четвертому з'їзді творчої молоді, який вже традиційно проходив у стінах Житомирського військового інституту.

n 0804168681Виставку поділили на чотири секції, кожна з яких працювала за окремим напрямком. Побачити можна було багато цікавого – від побутових речей, сконструйованих за новітніми принципами, до електронних та роботизованих приладів, які можуть використовуватися у бойових умовах, - повідомляє Житомирська хвиля.

"Це мегатронний передавач перешкод, призначений для того, щоб глушити радіозв’язок та інші засоби управління та керування безпілотними літальними апаратами. Цей пристрій має широке застосування, адже зараз багато засобів, які військові використовують для розвідки, є дистанційними – ними можна управляти на досить великих відстанях. Саме для того, аби убезпечити себе від таких потенційно загрозливих дій ворога, і створюють такі засоби, як наш", – розповів про свій проект курсант Житомирського військового інституту Микола Богдан.

За високими технологіями – майбутнє, тож потрібно заохочувати нашу молодь до роботи у цій сфері, зауважує очільник військового інституту – генерал-майор Юрій Даник. Цікавих розробок багато, але потрібні високотехнологічні підприємства, які втілюватимуть задумки у життя. Юрій Даник відзначив, що наразі інститут спільно з підприємством "Електровимірювач" якраз працює над реалізацією однієї з таких ідей.

Прочитано 465 раз

Последнее изменение Пятница, 08/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework