В Житомирі визначили переможця конкурсу дитячого малюнку «Кожному мила своя сторона-2016»

Вже вдев’яте, з 11 по 14 квітня 2016 року, в м. Житомирі проходив ІІ фінальний тур (очний) конкурсу дитячого малюнку «Кожному мила своя сторона», який проводиться з метою виявлення талановитої молоді серед населення Житомирської області та проходить за підтримки Житомирської облдержадміністрації та Житомирської міської ради. 

У цьому році в І (заочному) турі у двох вікових категоріях (14-15 та 16-17 років) взяли участь 75 старшокласників, приславши на конкурс свої роботи, в яких змальовували рідні міста – різні куточки Житомирської області.

Учасниками ІІ туру й лауреатами конкурсу стали 30 школярів з Баранівського, Бердичівського, Коростенського, Коростишівського, Любарського, Малинського, Новоград-Волинського, Овруцького та Олевського районів та м. Житомира, які 12 квітня виконували практичне завдання очного туру.

Під час конкурсу його учасники ознайомилися з житомирськими учбовими закладами, що готують фахівців за художніми спеціальностями: вони побували у Житомирському інституту культури і мистецтв Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв, у технологічному, будівельному коледжах, Житомирському коледжі культури та мистецтв ім. І. Огієнка та в Університеті ім. І. Франка.

Завдяки підтримки Житомирської ОДА та міської ради, а також спонсорській допомозі, лауреати конкурсу познайомилися з творами кращих митців Житомирщини, відвідавши художні виставки, побували в майстернях художників та майстрів народної творчості, взяли участь у майстер-класі з виготовлення народної іграшки (ляльки-мотанки), що провела майстер народної творчості Анна Івченко, побували в музеї космонавтики, на концерті в обласній філармонії, подивились фільм у кінотеатрі «Україна», мали змогу пограти у боулінг в спортивно-розважальному комплексі «Плаза», отримали смачний обід від ресторану «Пан Марципан» та мали святкове чаювання в кафе «Райдуга». Призом для лауреатів стали квітки у кінотеатр ім. Івана Франка та в багатозальний кінотеатр «Мультиплекс».

14 квітня 2016 р. в приміщенні «Житомирського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради відбулося урочисте закриття IХ обласного конкурсу та нагородження його лауреатів.
Переможцями цьогорічного конкурсу стали:

Гран-прі:
Рубченко Святослав Петрович, Овруцька дитяча художня школа, м. Овруч.

1 місце:
Петрук Яна Валентинівна, Житомирський міський колегіум, м. Житомир - І вікова категорія;
Лосєва Валерія Олександрівна, Любарська школа мистецтв, Любарський р-н - ІІ вікова категорія;
Мучичко Надія Антонівна, Варварівська ЗОШ І-ІІІ ст., Олевський р-н - ІІ вікова категорія.

2 місце:
Нагорнюк Ніна Ігорівна, Коростенська міська школа мистецтв ім. А.Білошицького, м. Коростень - І вікова категорія;
Войнаровська Діана Вікторівна, Гришковецька гімназія, Бердичівський р-н - ІІ вікова категорія
Ніколайчук Лілія Василівна, Олевська гімназія, м. Олевськ - ІІ вікова категорія.

3 місце:
Зосимова Крістіна Владиславівна, Коростенська міська школа мистецтв ім.. А.Білошицького, м. Коростень - І вікова категорія;
Можаровська Марина Сергіївна, Житомирська ЗОШ № 26, ДХС «Школа живопису», м. Житомир - І вікова категорія;
Дейнека Вікторія Володимирівна, Баранівська школа мистецтв, Баранівський р-н - ІІ вікова категорія;
Тучинська Іоанна Костянтинівна, Новоград-Волинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, м. Новоград-Волинський - ІІ вікова категорія.

Переможці та лауреати отримали призи від Житомирської обласної адміністрації, міської ради, спонсорів конкурсу – магазинів «Клякса», «Чаплін», «Веліста» та організатора конкурсу – Обласної молодіжної творчої спілки художників та мистецтвознавців.

 

Прочитано 1205 раз

Последнее изменение Понедельник, 18/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework