На Житомирщині оштрафували депутата

За рішенням суду, на винну особу накладено адміністративне стягнення у виді штрафу на суму 3400 грн (200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). 

За розглядом адміністративного протоколу, складеного Коростишівською місцевою прокуратурою стосовно вчинення корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», судом притягнуто до відповідальності депутата сільської ради.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, установлено, що депутат сільської ради, будучи особою, уповноваженою на виконання функцій місцевого самоврядування – обіймаючи посаду секретаря сільської ради, порушила вимоги чинного законодавства.

Зокрема, усвідомлюючи, що в її службовій діяльності виник конфлікт інтересів, не вжила заходів щодо його недопущення – не повідомила про це безпосереднього керівника – сільського голову та депутатів, проголосувавши на сесії сільської ради за виділення собі премії на суму 3000 грн.

Наразі рішення суду набуло законної сили.

Прочитано 575 раз

Последнее изменение Понедельник, 18/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework