Ольга Фреймут прийшла на допомогу молодому житомирському ресторатору. ВІДЕО

Вагітна Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов прийшли на допомогу житомирському ресторану "Кабачок", власником якого є 28-річний Артем.

Третій епізод нового реаліті-шоу «На ножах» вийшов в ефір 19 квітня.

Молодий ресторатор починав свій бізнес, викупивши частину приміщення в звичайному гастрономі. Через деякий час маленький бар в продуктовому магазині перетворився на повноцінний ресторан, а його власник - на справжнього тирана.

Персонал "Кабачка" буквально стогне від брутального поводження Артема. Команда проекту спробувала розібратися в ситуації і за допомогою ресторатора Діми Борисова провела цікавий експеримент, щоб Артем навчився цінувати працю своїх підлеглих.

Найбільшою популярністю в ресторані користуються чай і кальян - нечисленні відвідувачі практично не замовляють основні страви. Інтер'єр, який Артем розробляв і реалізовував сам, керуючись тільки своїми власними уподобаннями, повністю не відповідає концепції закладу.

Над ре-дизайном інтер'єру "Кабачка" в Житомирі попрацюють експерти проекту "На ножах" Володимир і Олександр Юдіни. В інтерв'ю 1plus1.ua дизайнери розповіли, від чого відштовхувалися при переробці ресторанів.

За правилами проекту, герої не могли стежити за процесом переробки дизайну - нова концепція і інтер'єр для них були сюрпризом.

"Найчастіше ресторатори віддавали нам в руки своє дітище "з чистою душею". І в результаті ми кожен раз досягали "вау-ефекту", - кажуть Олександр і Володимир Юдіни.

 

Прочитано 733 раз

Последнее изменение Среда, 20/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework