Ольга Фреймут прийшла на допомогу молодому житомирському ресторатору. ВІДЕО
Вагітна Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов прийшли на допомогу житомирському ресторану "Кабачок", власником якого є 28-річний Артем.
Третій епізод нового реаліті-шоу «На ножах» вийшов в ефір 19 квітня.
Молодий ресторатор починав свій бізнес, викупивши частину приміщення в звичайному гастрономі. Через деякий час маленький бар в продуктовому магазині перетворився на повноцінний ресторан, а його власник - на справжнього тирана.
Персонал "Кабачка" буквально стогне від брутального поводження Артема. Команда проекту спробувала розібратися в ситуації і за допомогою ресторатора Діми Борисова провела цікавий експеримент, щоб Артем навчився цінувати працю своїх підлеглих.
Найбільшою популярністю в ресторані користуються чай і кальян - нечисленні відвідувачі практично не замовляють основні страви. Інтер'єр, який Артем розробляв і реалізовував сам, керуючись тільки своїми власними уподобаннями, повністю не відповідає концепції закладу.
Над ре-дизайном інтер'єру "Кабачка" в Житомирі попрацюють експерти проекту "На ножах" Володимир і Олександр Юдіни. В інтерв'ю 1plus1.ua дизайнери розповіли, від чого відштовхувалися при переробці ресторанів.
За правилами проекту, герої не могли стежити за процесом переробки дизайну - нова концепція і інтер'єр для них були сюрпризом.
"Найчастіше ресторатори віддавали нам в руки своє дітище "з чистою душею". І в результаті ми кожен раз досягали "вау-ефекту", - кажуть Олександр і Володимир Юдіни.
Последнее изменение Среда, 20/04/2016
Последнее от Главный Редактор
- Прозорість місцевого самоврядування – запорука ефективної євроінтеграції: у Житомирі обговорили відповідні зміни до законодавства
- В Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. ВІДЕО
- 5 тис. доларів США за обмежену придатність до військової служби: викрито начальника ВЛК військового шпиталю та двох пособників
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Держаудитслужба очікує на висновки проведеної моніторингової процедури
- На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”