Звідки взявся третій? Мати очікувала двійнят, а народила трійню

У житомирському пологовому будинку сталося справжнє диво: жінка чекала на двійню, а народила трійню. 29-річна жителька Новоград-Волинського району до самих пологів була впевнена, що носить під серцем двох синів, але в пологовому будинку їй повідомили, що є ще й третій хлопчик.


Жанна Іванова, мати трійнят, розповідає, що народжувала вдруге, і уже має 11-місячного сина. Мати уже навіть дала імена хлопчикам: Андрій, Вадим та Денис. Місця в домі для нової сім’ї уже буде недостатньо, ділиться Жанна Миколаївна, адже тепер у будинку житимуть аж 9 осіб.
Людмила Ковальчук, акушер-гінеколог, розповідає, що дуже хвилювалася, коли приймала пологи, адже за всю її 30-річну практику трійню вона приймала вперше.
Лікарі повідомляють, що пологи були передчасними, жінка поступила до пологового будинку на 7 місяці вагітності. Саме тому у хлопчиків при народженні виникла легенева недостатність і їм терміново потрібне було медикаментозне лікування, яке коштує близько 90 тисяч гривень.
Зараз стан хлопчиків різний: Андрія вже можна відпускати із мамою, а Вадим та Денис ще залежать від штучного забезпечення киснем.
Та, попри труднощі, мати та немовлята почуваються краще, і уже через місяць хлопчики познайомляться зі своєю домівкою.

Прочитано 762 раз

Последнее изменение Понедельник, 03/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework