LG розповіла про 5,5 “QHD-дисплей флагманського смартфона нового покоління

Компанія LG Display представила передовий екран, призначений для використання в смартфонах топового рівня.

Панель виготовлена за технологією IPS. Розмір становить 5,5 дюйма, роздільна здатність – 2560 × 1440 пікселів (формат QHD). Піксельна щільність дорівнює 538 ppi.
LG стверджує, що вдалося домогтися дуже широкого колірного охоплення: називається цифра в 120% (sRGB). Крім того, порівняно зі «звичайними панелями QHD LCD» контрастність підвищена на 50%, а яскравість – на 30% без збільшення енергоспоживання.
У новому дисплеї застосовується передова технологія Advanced In-Cell Touch (AIT). Вона передбачає розміщення сенсорних датчиків безпосередньо під поверхнею екрана, що дозволяє позбутися від необхідності встановлення окремої панелі і зменшує товщину модуля дисплея. Причому, за заявами LG, технологія AIT забезпечує дуже високу чутливість: екран може зреагувати навіть у випадку падіння краплі води.
LG зазначає, що представлений дисплей використовуватиметься у «флагманському смартфоні, анонс якого відбудеться наприкінці місяця». Немає сумнівів, що мова йде про модель G4, презентація якої очікується 28 квітня. За чутками цей пристрій отримає процесор Snapdragon 808, 3 Гбайт оперативної пам’яті, флеш-модуль об’ємом 32 Гбайт, камери з 8- і 16-мегапіксельною матрицями.

 

Прочитано 543 раз

Последнее изменение Пятница, 03/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework