×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Голів об’єднаних громад Житомирщини викликали до «Українського Дому»

У Міжнародному конгрес-центрі «Український дім» (м. Київ) сьогодні, 16 грудня,  відбувається нарада представників центральних органів влади з головами об’єднаних територіальних громад з усієї України.

n 1612157136Організатором зустрічі у рамках проекту «Діалог» виступила Асоціація міст України.

Про це повідомляє  прес-служба Офісу реформ у Житомирській області.

У високоповажному зібранні братимуть участь близько 130 голів об’єднаних територіальних громад з кожної області України, а також керівники регіональних Офісів реформ та представники міністерств: регіонального розвитку, юстиції, фінансів, соціальної політики, освіти. охорони здоров’я

З привітальним словом до учасників зустрічі звернуться  Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко та виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик.

Планується обговорення першочергових заходів з вирішення проблемних питань об’єднаних територіальних громад. Серед тем, які вносяться на порядок денний зібрання: особливості виконання місцевих бюджетів об’єднаних територіальних громад наприкінці 2015 року та їх формування на 2016 рік; порядок державної реєстрації органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад як юридичних осіб публічного права, питання правонаступництва; можливості органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних, освітніх, медичних послуг.

До Українського Дому вирушила делегація з Житомирщини на чолі з директором Офісу реформ Романом Слідзевським. У її складі голови всіх об’єднаних територіальних громад області. 

Последнее изменение Среда, 16/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework