×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський зустрівся з тренерським складом області

16 грудня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч з  провідними фахівцями спортивної галузі області.

n 1612157145Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На зустрічі були присутні заступник голови ОДА Ярослав Лагута, начальник  управління сім’ї, молоді та спорту Світлана Гресь, представники Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи  олімпійського резерву з легкої атлетики, дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард».

Керівник області висловив слова вдячності тренерам за те, що славлять Житомирщину на спортивних аренах України та світу та побажав подальших успіхів та нових перемог.

В ході спілкування були розглянуті питання завершення робіт І-го  пускового комплексу легкоатлетичного манежу західної трибуни центрального стадіону (вентиляція, димовидалення, пожежна сигналізація, блискавкозахист, електромонтажні роботи) та капітальний ремонт спортивного залу аеробіки будинку фізичної культури «Авангард».

Директор школи олімпійського резерву з легкої атлетики Надія Дмухівська подякувала Сергію Машковському, за те, що в цьому році нарешті розпочалася реконструкція стадіону «Полісся».

Последнее изменение Среда, 16/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework