×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

70 дітей-переселенців стали учасниками розважальної новорічної програми «Здивуй Святого Миколая!»

16 грудня до санаторію «Тетерів» Коростишівського району, де мешкає 170 вимушених переселенців, завітали працівники Служби порятунку та їхні друзі - творча студія «RUMAX», члени обласної організації Добровільного пожежного товариства.

n 1712157168А також позаштатний радник Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб в Житомирській області Максим Свірський, заступник керівника рятувальної служби області Михайло Бутримович та керівник Добровільного пожежного товариства області  Микола Роговий. Наприкінці року їх візит особливий - усі разом завдяки вагомій волонтерській підтримці влаштували новорічне свято для 70 дітей «Здивуй Святого Миколая!», - повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Учасники творчої студії «RUMAX»  розповіли дітворі про історію свята та запросили до спортивно-розважальних й інтелектуальних випробувань.

Малечі вдалося здивувати Святого Миколая своїми вміннями миттєво відгадувати загадки, декламувати вірші та співати. А ще усі продемонстрували влучність і спритність у закидуванні на бік команди-суперника сніжок, жовто-блакитних кульок з символікою ДСНС та ДПТ, у подоланні імпровізованих тунелів, та доставці іграшкових пожежних автомобілів до місця надзвичайної події. І за це кожен отримав заохочувальні призи від Добровільного пожежного товариства та Служби порятунку.

n 1712157168 1

За час розваг усі стали дружньою родиною, разом вболівали за команди, досхочу сміялися, танцювали, і навіть плакали, коли не вдалося випробувати свої сили.

Ідею влаштувати свято для дітей-переселенців зі Сходу України та тимчасово окупованої території підтримали громадська ініціатива «Крим SOS» та Міжнародна організація «Stabilization Support Services», які допомогли у  придбанні новорічних подарунків.

n 1712157168 1

Последнее изменение Четверг, 17/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework