×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі видали "Книгу рекордів та досягнень Житомирщини"

Авторами-упорядниками є історик Геннадій Махорін та журналіст Іван Саюк. Видання мало побачити світ ще два роки тому, однак через труднощі із фінансуванням, ідею довелося відкласти.

n 2112157222І зрештою цього року книга вийшла друком за програмою обласної ради та адміністрації по випуску соціальної значущої літератури місцевих авторів: "Планувалося, що перше видання книги міститиме близько 800 рекордів і вийде мінімум тисячним тиражем, однак через обмеженість у фінансуванні, адже нинішній друк задоволення не з дешевих, довелося змінити стратегію. Ми зосередилися, в основному на фактах, які підкреслюють унікальність нашого краю, рідної Житомирщини – природи, багатств, корисних копалин, а головне – видатних досягнень наших земляків. Книга вже є доступною у бібліотеках нашої області, тож всі хто зацікавився можуть прочитати її у книгозбірнях", - розповів один з авторів упорядників Іван Саюк.

Додамо, що крім видання "Книги рекордів та досягнень Житомирщини", Геннадій Махорін та Іван Саюк є ще й авторами-упорядниками іншої книги, що має назву "Житомир. 100 підстав пишатися нашим містом". ЇЇ презентація відбудеться у четвер, 24 грудня, о 15 00 в прес-центрі міської ради.

За інформацією «Житомирська Хвиля»

Последнее изменение Понедельник, 21/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework