×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині створюють мережу закладів первинного рівня надання медичної допомоги

Проблеми та перспективи розвитку, необхідність реформування медичної галузі Житомирської області обговорювали на нараді, що відбулась  22 грудня.

n 2312157247Як повідомляє прес-служба обласної ради, в обговоренні брали участь голова обласної ради Анжеліка Лабунська, заступники голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та Ярослав Лагута, начальник управління охорони здоров’я Олександр Торбас,  керівники лікувальних закладів  області та спеціально запрошені  гості  - професор  В’ячеслав Передерій, представники ГО «Пора змін» та експертно-громадсько ініціативної  групи «Рух реформ».

Стратегічною метою реформування Анжеліка Лабунська  назвала наближення медичних послуг до пацієнтів. На Житомирщині створюється  мережа закладів первинного рівня надання медичної допомоги.

«Ми не маємо права бути осторонь і чекати, поки хтось щось зробить. Що від нас залежить, що в наших силах  – будемо впроваджувати на місцях. Для того щоб почати лікування, потрібно поставити діагноз. Без медичної реформи ми не проведемо взагалі ніяких реформ в Україні», - наголосила під час зустрічі голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

Последнее изменение Среда, 23/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework