×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Благодійники передадуть 100 планшетів дітям-сиротам АТО

Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» отримав  від спонсора 200 000 грн на придбання 100 планшетів для дітей-сиріт АТО.

n 2312157259Проект охоплює всю Україну, більшості дітям-сиротам воїнів АТО планшет надіслали поштою, деяким особисто завтра передасть представник фонду у Новоград-Волинську, Житомирської області.

Завтра, 24 грудня 2015 року  у м. Черняхів,  Житомирської області Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» завітає до родини Клімчук Андрія, важкопораненого бійця АТО, у якого 8 дітей  віком від 6 місяців до 21 року. В зоні АТО з травня по 10 вересня 2015 року . Під час зняття Андрієм розтяжки, снайпер влучив у міну, Андрій втратив фаланги пальців, має осколкові поранення голови, рук. Лікувався у Дніпропетровську, у лікарні ім. Мечникова. Зараз вдома, попереду ще декілька операцій. Батько 8 дітей, віком від 6 місяців до 21 року. Завтра родині передадуть  гуманітарну допомогу, одяг, взуття, книжки, солодощі та два планшети.

Також після цього представники Благодійного фонду поїдуть у Новоград-Волинський до дітей-сиріт воїнів АТО родин Камбарова та Гордійчука, щоб передати планшети та солодощі. Дві родини, що втратили своїх батьків потребують підтримки та допомоги. В одній з сімей найменшій дитині тільки одинадцять місяців, вона ніколи не бачила свого батька, він загинув ще до її народження.

Детальніша інформація про загиблих, чиї родини представники фонду відвідають завтра:

1) http://memorybook.org.ua/14/kambarov.htm  - Камбаров Акі

2) http://memorybook.org.ua/4/gordiychuk.htm Гордійчук Олександр

Для довідки: Діяльність благодійного Фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» почалася з медичного Майдану. Голова фонду Ольга Чуйко організувала функціонування асоціації у п'яти країнах світу: Німеччині, Франції, Австрії, Словаччини та США. Асоціація відправила на безкоштовне лікування понад сотню постраждалих "майданівців" і військовослужбовців зони АТО до провідних клінік Франції, Австрії та Німеччини. Крім того, МАПУ постійно забезпечує постраждалих гуманітарною допомогою, медичним обладнанням, засобами медичного призначення, медикаментами, а також усім необхідним для тимчасово переміщених осіб.

Последнее изменение Среда, 23/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework