×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ імені Івана Франка окреслили нові напрямки співробітництва з з Пармським університетом (Італія)

22 грудня 2015 року Житомирський державний університет імені Івана Франка відвідала делегація науковців з Італії

n 2312157261До Житомира прибули: професор Болонського університету, референт та науковий координатор проекту Дімітріс Аргіропоулос та професор Пармського університету, представник від ІСКОС Емілія РоманьяОнлус Марія Антоніетта Маджо, - про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

У рамках перебування науковців із Італії у ЖДУ імені Івана Франка відбулася зустріч ректора університету, професора Петра Сауха з професором Болонського університету, референтом та науковим координатором проекту, почесним професором ЖДУ імені Івана Франка  Дімітрісом Аргіропоулосом та професором Пармського університету, представником від ІСКОС Емілія Романья Онлус Марією Антоніеттою Маджо. Головною темою спілкування були результати і перспективи подальшої співпраці з науковцями ЖДУ імені Івана Франка в сфері інклюзивної освіти та окреслення нових напрямів співробітництва.

Професор Дімітріс привіз гарну новину: він почав працювати у Пармському університеті, який, за його словами, є кращим за Болонський, і обговорив із адміністрацією можливість підписання угоди між італійським університетом та ЖДУ імені Івана Франка.

«Уже є згода від керівництва Пармського університету. Лишились суто формальні моменти в оформлені документації», – зауважив референт та науковий координатор проекту Дімітріс Аргіропоулос та запросив викладачів Житомирського університету до участі в тижневій літній школі, яка збирає науковців з усього світу.

Також під час зустрічі ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух та італійські професори Дімітріс Аргіропоулос і Марія Антоніетта Маджо обговорили участь викладачів ЖДУ у грантових програмах Євросоюзу та партнерську підтримку у цьому італійців та греків.

«Результати зустрічі значно розширюють горизонти співпраці ЖДУ з італійськими університетами. Адже схему співробітництва, яка була  відпрацьована під час переговорів, буде відображена у тексті угоди про співпрацю між ЖДУ імені Івана Франка та Пармським університетом (Італія). Зокрема, угода, крім уже традиційного соціально-психологічного та педагогічного напрямів, передбачає спільну роботу житомирських та італійських науковців над філософськими та екологічними проектами», – коментує результати перебування професорів з Італії ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух

Последнее изменение Среда, 23/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework