×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Максима Глушаницю відсторонили від роботи через підроблений документ

Правоохоронці розслідують підробку документу, через який відсторонили начальника ГУ Держгеокадастру у Житомирській області

n 2512157300 «До народного депутата України звернулися працівники ГУ Держгеокадастру у Житомирській області та повідомили про підробку документів. Люди дізналися, що, нібито, від їхнього імені на адресу голови Держгеокадастру України Максима Мартинюка надійшла скарга на роботу новопризначеного начальника управління Максима Глушаницю. Саме через цього листа його й відсторонили від роботи», - повідомляють у Громадській приймальні Борислава Розенблата.

Працівники ж переконують: нічого подібного не писали.

«16 жовтня народний депутат України Борислав Розенблат звернувся до Генерального прокурора Віктора Шокіна, голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгора Соболєва, Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубкота голови СБУ з проханням перевірити факти, викладені працівниками ГУ Держгеокадастр Житомир.

Отримали відповідь з ГУ Нацполіції у Житомирській області:

24 листопада відомості були внесені до ЄРДР з попередньою кваліфікацією - Підроблення документів, печаток, штампів та бланків», - йдеться у повідомленні.

n 2512157300 1

n 2512157300 1

Последнее изменение Пятница, 25/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework