×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський військовослужбовець отримав нагороду від Міністра оборони України

Міністр оборони України особисто відзначив нагородою житомирського мобілізованого працівника ПриватБанку Сергія Лукашенка.

n 2812157313Співробітник служби безпеки ПриватБанку на Житомирщині Сергій Лукашенко був мобілізований в ряди української армії у липні 2015 року. Із серпня 2015 року проходить службу в одній із гарячих точок АТО, виконуючи складні завдання, передає прес-служба ПриватБанку.

Лукашенко - заступник командира саперного батальйону.

За проведення особливо відповідального завдання у тилу ворога, проявлені мужність і героїзм Сергій Лукашенко нагороджений нагрудним знаком “Знак пошани”.

Наказ про нагородження міністра оборони України, генерала армії України Степана Полторака № 981 від 1 грудня 2015 року.

“Десятки працівників ПриватБанку по всій Україні захищають нашу країну у зоні АТО. Пишаємось нашим житомирським колегою та надіємось, що опору і підтримку він й інші мобілізовані відчувають не лише зі сторони своїх рідних, але й зі сторони колег, банку в цілому”, - зазначив головний спеціаліст з внутрішньої безпеки ПриватБанку Олег Мельник.

З березня 2014 року в Фонд підтримки українських бійців і поранених клієнти та співробітники банку перерахували понад 25 млн грн. Кошти спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів.

Последнее изменение Понедельник, 28/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework