×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Правоохоронці затримали чоловіка, який вкрав смаколики й горілку на святковий стіл

У чоловіка, підозрюваного у крадіжці з місцевої крамниці, правоохоронці вилучили горілку, шампанське та торт. Нині триває з’ясування всіх обставин події.

l 050116343 січня близько 3.00 до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з цілодобового магазину у райцентрі. Продавець, помітивши зникнення товару, натиснув «тривожну кнопку», виведену на пульт поліції охорони.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисник викрав 2 пляшки горілки, 4 пляшки шампанського та торт. Загальна вартість поцупленого понад 500 гривень. Продавці розповіли, що звернули увагу на молодика, який довго розглядав вітрини з алкоголем. Дочекавшись моменту, коли у торгівельній залі збереться черга, він поцупив з вітрини товари та втік.

Отримавши опис зовнішності зловмисника, поліцейські розпочали заходи щодо встановлення його особи та затримання. Скоро правоохоронці з’ясували, що крадіжку вчинив 24-річний раніше судимий житель райцентру. У нього й вилучили увесь «святковий» набір. Молодик у всьому зізнався та розповів, що таким чином поповнив новорічні запаси.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, нині розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Последнее изменение Вторник, 05/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework