×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві племінник викрав у 74-річного дядька нагрудні медалі

4 січня правоохоронці за підозрою у крадіжці затримали двох бердичівлян. Як з’ясувалось, один з молодиків запропонував своєму товаришеві обікрасти будинок рідного дядька.

l 06011652Нині триває розслідування кримінального провадження.

До чергової частини Бердичівського відділу поліції звернувся 74-річний житель райцентру. Пенсіонер розповів, що з його квартири викрадено 4 нагрудні ювілейні медалі, металобрухт та інше майно. За словами чоловіка, крадіжка сталася під час його відсутності, у ніч з 3 на 4 січня.

На місці події працівники поліції з’ясували, що зловмисники потрапили до будинку через вікно, розбивши шибку.

«Провівши низку першочергових заходів, оперативники встановили, що до вчинення крадіжки причетний 24-річний раніше судимий місцевий житель», – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев. – «Чоловік розповів, що вчинити крадіжку йому запропонував товариш, який доводиться родичем господарю квартири».

Згодом поліцейські з’ясували, що під одним дахом із заявником, у сусідній квартирі, проживає його 37-річний племінник. Він знав, що цієї ночі дядька немає вдома та запропонував знайомому вчинити крадіжку, а здобич продати.

Правоохоронці вилучили у чоловіків викрадене майно.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

l 06011652 1

Последнее изменение Среда, 06/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework