×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві затримали автомобільного крадія

Працівники кримінального блоку Бердичівського відділу поліції затримали 30-річного місцевого жителя, який обікрав транспортні засоби. Триває досудове розслідування.

l 110116825 січня до Бердичівського відділу поліції із заявами про крадіжки звернулось одразу двоє місцевих жителів. Власники транспортних засобів повідомили про зникнення з-під капотів їх автівок акумуляторних батарей, а із салонів – магнітол та відеореєстраторів.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

За отриманою оперативною інформацією правоохоронці встановили особу і затримали зловмисника. Ним виявився 30-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік у минулому вже мав проблеми із законом за вчинення аналогічних майнових злочинів.

Сам затриманий свою причетність до злодіянь визнав, пояснивши, що йому потрібні були кошти на прожиття. Як з’ясувалося, чоловік обрав дві автівки вітчизняних марок, не обладнаних сигналізацією, потрапив у салони, пошкоджуючи замки на дверцятах. Викрадене чоловік збув невідомим громадянам на місцевому ринку. Отримані ж від того кошти витратив на алкоголь та розваги.

Чоловіка перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

Последнее изменение Понедельник, 11/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework