×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Різдво у Житомирі пройшло спокійно: жителів області охороняли 750 поліцейських та нацгвардійців

У день Різдва Христового та під час святкових вихідних правопорядок і публічну безпеку на вулицях міст та районних центрів області охороняли понад 750 поліцейських та нацгвардійців.

l 11011683Загальна кількість зареєстрованих подій за минулі святкові та вихідні дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

За вихідні дні до Єдиного обліку працівниками територіальних органів Національної поліції Житомирщини зареєстровано 549 повідомлень, 95 із них - з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабіж, 6 шахрайств, 4 незаконних заволодіння транспортними засобами та інші. Поліція встановила 18 осіб, причетних до вказаних подій.

Зокрема, 10 січня житомирські поліцейські затримали 21-річного жителя Коростишівського району за підозрою у викраденні ВАЗівки жителя обласного центру.

За словами начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини Володимира Гриба, грубих порушень громадського порядку під час різдвяного святкування та вихідних днів не зареєстровано. Під час проведення богослужінь та святкових заходів поблизу культових споруд і на вулицях населених пунктів працювали посилені поліцейські патрулі.

Нині поліція продовжує свою роботу із забезпечення публічної безпеки на вулицях міст і селищ області, аби місцеві жителі та гості нашого регіону почували себе у безпеці.

Последнее изменение Понедельник, 11/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework