×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Червоноармійщині з турботою допомагають непрацездатним

Одне з найбільш важливих соціальних завдань виконують працівники Червоноармійського територіального центру. Вони обслуговують пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

l 130116122Робота ця надзвичайно важка та відповідальна. Однак, професійний досвідчений колектив центру під керівництвом Олександра Макеєнка своєчасно надає допомогу усім, хто її потребує.

Про це повідомляє газета «Житомирщина».

Структурно організація поділена на 4 відділення: відділи із надання допомоги вдома, соціально­побутової адаптації, організації надання побутових послуг та Соколівське стаціонарне відділення для постійного проживання пристарілих громадян. Стаціонарне відділення розраховане на 20 ліжко­місць та забезпечене усім необхідним для комфортного проживання громадян похилого віку.

l 130116122 1

Крім цього, терцентр надає своїм підопічним послуги перукаря та столяра, мають свою бригаду з надання ремонтних послуг, безкоштовних пунктів прокату засобів реабілітації, гуманітарної допомоги, мають 2 автомобілі для надання ритуальних послуг та інше.

Однак, як і у багатьох подібних установах, головною проблемою є брак коштів. До долі стареньких небайдужі релігійні громади і підприємці району, які в міру своїх можливостей надають гуманітарну та фінансову допомогу.

Последнее изменение Среда, 13/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework