×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Наше завдання – зберегти робочі місця та надходження до бюджету», – Сергій Сухомлин про конфлікт навколо кондитерської фабрики

Корпоративний спір на Житомирській кондитерській фабриці необхідно вирішити шляхом переговорів або у судовому порядку.

l 130116135Таку позицію висловив міський голова Житомира Сергій Сухомлин під час зустрічі з представниками ТДВ «ЖЛ» та ЗАТ «Житомирські ласощі».

У результаті зустрічі Сергій Сухомлин запропонував наступне вирішення питання:

  • ТДВ «ЖЛ» – відновити роботу фабрики для забезпечення безперебійного виробництва продукції та її збуту згідно діючих контрактів.
  • Створити комісію, до складу якої включити представників сторін конфлікту та основного кредитора АТ «Укрексімбанк» для контролю за виробничою та фінансовою діяльністю підприємства.
  • Запровадити даний режим роботи до остаточного вирішення корпоративного спору.

«Корпоративний спір, який виник навколо Житомирської кондитерської фабрики, необхідно вирішити шляхом переговорів або у судовому порядку. Будь–яке силове протистояння є неприпустимим. При цьому наголошую, що кондитерська фабрика є одним з найбільших роботодавців та платником податків м. Житомира. Наше завдання зараз – зберегти робочі місця та надходження податків до бюджету», – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Последнее изменение Среда, 13/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework