×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До уваги водіїв! Поліція просить облаштувати автомобілі системами захисту

Поліцейські відзначають, що зловмисники користуються легковажністю полісян, які залишають автомобілі без нагляду на вулицях та у дворах будинків, і викрадають звідти усе цінне.

l 140116150Відтак правоохоронці радять автовласникам більш серйозно поставитися до питання захисту власного майна від посягань злодіїв.

14 січня до Житомирського відділу поліції звернувся власник автомобіля «Форд транзит» із повідомленням про крадіжку. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що господар залишив транспортний засіб на ніч на вулиці без нагляду. Цією обставиною і скористався зловмисник: уночі він розбив вікно та викрав з автівки автомагнітолу, радіостанцію та акумуляторну батарею.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Нині правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, аби встановити осіб, причетних до крадіжки. Тим часом самим автовласникам варто подбати про збереження автівок та речей:

  • автомобіль необхідно залишати на надійній, добре освітленій та охоронюваній стоянці, адже зловмисники обирають ті транспортні засоби, що стоять у дворах будинків та на вулицях без нагляду;
  • часто увагу злодіїв привертають цінні речі, залишені всередині. Відтак не варто залишати в салоні документи, гроші, сумки, сучасні ґаджети тощо;
  • -не забувайте завжди зачиняти вікна та дверцята, перевіряти, чи не залишили ключ у замку запалення, навіть виходячи «на хвилинку»;
  • важливим способом захистити транспортний засіб є встановлення якісної охоронної сигналізації та протиугінних пристроїв, які не тільки сповістять господаря про посягання на майно, але й заблокують намагання зловмисника викрасти автомобіль.

Відтак, відповідальне ставлення до збереження власного майна значно зменшить шанси зловмисників заволодіти ним.

l 140116150 1

Последнее изменение Четверг, 14/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework