×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У прес-центрі АТО спростовують інформацію про втечу Петра Литвина

На сайті «Обозреватель» з’явилась інформація щодо командира 8 армійського корпусу генерал-лейтенанта Петра Литвина, який нібито покинув свої війська і зник в невідомому напрямку.

«Управління преси та інформації Міністерства оборони України офіційно заявляє, що дана інформація є явною брехнею, спрямованою на дискредитацію як особисто командира 8-го армійського корпусу, так і керівний склад Збройних Сил України», - про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.
«Варто додати, що пункт управління сектору «Д», який очолював генерал-лейтенант Петро Литвин, виконуючи бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, 21 серпня 2014 року близько п’ятої години ранку був обстріляний з території Росії РСЗВ «Ураган». Внаслідок обстрілу загинуло 5 військовослужбовців та отримали поранення більше 10 чоловік.
Командиром корпусу було прийнято рішення щодо евакуації пункту управління та особового складу. Завдяки своєчасним діям вдалося уникнути ще більшої загибелі людей та пошкодження військової техніки і озброєння, оскільки через чотири години, територія, на якій розміщувався пункт управління, був обстріляний повторно.
На даний час, відповідно до директиви штабу АТО від 24 серпня 2014 року, управління 8-го армійського корпусу здійснило переміщення у визначений район, де проводяться заходи з відновлення боєздатності», йдеться у повідомленні.

n280814284 2

n280814284 3

n280814284 4

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework